Записатись на прийом
Записатись на прийом
Друге медичне об'єднання Львова увійшло у топ-3 улюблених медичних закладів українців
2024-09-23 14:01:35

Третє місце у рейтингу Топ-10 улюблених закладів Helsi отримало Друге медичне обєднання Львова. Конкурс на улюблений заклад і улюбленого лікаря організовували цього року до Дня медичного працівника. Обирали улюбленого лікаря і найкращий заклад шляхом голосування у застосунку helsi_ua з 22 липня до 4 серпня. Також у десятку улюблених лікарів Helsi увійшла сімейна лікарка Другого медобєднання Львова Людмила Петрик.

За версією пацієнтів, Друге медобєднання Львова зайняло 3 місце серед улюблених медичних закладів України з результатом 5 079 голосів. Всього у голосуванні за улюбленого лікаря і улюблений заклад взяло участь більше 200 000 українців з 240 міст, усі вони проголосували за 15 000 медичних працівників.

«Нам дуже приємно, що пацієнти так високо оцінили нашу працю. Улюблені пацієнти обрали улюблений заклад і лікарів. Це великий вияв довіри до нас і також мотивація працювати далі, щоб якісна медична допомога була доступною для всіх українців. Дякуємо за підтримку, за кожен голос, який ви віддали за нас», - зазначає генеральний директор Другого медичного об’єднання Львова Андрій Миськів.